Vad hände 2020 och hur blir 2021.

2020.

 

När jag tittar tillbaka på mina vandringar i år, känner jag att det blev rätt bra ändå. Kom väl upp emot 25 mil och då räknar jag inte in alla runder här hemmavid. Om jag skulle nämna de 5 bästa ställen jag har hittat under året är det.

Haväng.Omberg och bada i Vättern.Dagshög, när det stormade. 

Falsterbo-Skanör.

Skogen
Och Dagstorpssjön.

Hoppsan kan visst inte räkna..

Nu är det inte många dagar kvar på detta året. Kanske hinner jag några runder till  eller inte. Sen måste man ge sin utrustning lite mer kärlek. Impregnera, rengöra och laga det som behövs. Jag lånade ett stormkök av scouterna, som blev årets julklapp. Inte det jag lånade. 

Koppla av och planera 2021.

Alla stigar och spångar man gått.

 

2021.

Vad kan man förvänta sig av detta år? Skall de fortsätta som 2020? Med pandemin eller har vi klarat oss? Ska snön komma?

 Men men…. Vad vill JAG få ut av detta år!

Resa?

Vandra?

Kurs/lära mig?Jag skulle vilja komma upp till Abisko eller Kebnekaise igen. Det är något speciellt med fjällen, vidderna och tystnaden.

Trollsjön, kanske Lapporten. Vandra upp för KEB så långt jag orkar. Bada i jauren.

Sitta på en sten och bara blicka ut över…

.

 Eller en helg upp till Stockholm. Sitta i Gamla Stan ta en öl och bara titta på folk.

 Fortsätta med Skåneleden. Krävs nog mer än en vecka till. Men då ska alla asfalts sträckorna räknas bort. ”VÄGRAASFALTSVANDRING” 

 

Kanske ge mig ut på en ensam vandring?

 STFs signaturleder.

Finns 12 stycken! Har redan vandrat på 3 st. Kan man hinna med 2 till i år? Öland (8,4 mil) och Jämtlandstriangeln (4,7 mil).  Ska man väl hinna klämma in. Öland på våren och Jämtland som en höst vandring.

 Hålla Sverige rent!
 
Men först ska vi fira ut 2020.

 

 

Visa fler inlägg