Blåsippan.

Lördag morgon och sovmorgon,

eftersom vi kunde checka ut när vi ville så hade vi en skön lååång morgon, äta frukost länge och bara titta ut genom fönstret på regnet. SUCK! Hur tusan ska vi göra med vandringen idag? Motivationen var inte alls på topp, ska vi stanna en natt till och bara lata oss? Innan vi hade bestämt oss var det nästan lunch dags! Nä nu får vi SKÄRPA oss.  Vi packa, städa, skickade sms att vi lämnar och körde ner till hamnen för att kolla in. Lite sugen bliv jag allt på att bada men men…Våra träd stod kvar som tur är, blir nog en runda med hängmattan i sommar. Bäcken och laxtrappan.Fortfarande lite seg i kroppen och knoppen, styrde vi näsan mot Stens huvud.Här såldes det äpple, 2 påsar fick följa med hem.Stens huvuds nationalpark, nu ska vi leta efter blåsippan som ute i backen står…men först fika.

En, två, tre… ja det stod några små stackare sippor i backen. Tänk om solen hade varit med oss idag, då hade vi nog hittat flera.Men man ska vara glad för det lilla. Vi tog en liten runda i parken, men klockan hade tickat på och nu kände vi att det var dags att börja köra hemåt

Vi stannade till vid ”det stora vita huset” butiken i Kivik för att kolla in. Blev några paket till födelsebarnen i år. Ut på vägen och mot Brösarps backar för en vandring där bland kullarna. Som tur var hade inte kossorna blivit utsläppta än.
Så vi hade backarna för oss själva och alla som säger att Skåne är platt glöm det. Men nu får det allt vara, efter ett snabbt stopp i Hässleholm för mat korv/mos, släppa av Annika hemma hos henne, så kom jag äntligen hem. Helt slut stupade jag i säng, men ändå nöjd.
 
Visa fler inlägg