Jämtlandstriangeln, del 5.

En dag på Sylarnas fjällstation med vila för kropp och fot.
Frukost härlig med utsikt. Och lite lunch mat.
Här satt vi och njöt i solen halva dagen. När vi inte satt inne och spelade yatzy.
Vi skulle sova i Slottet denna natten, men efter en check i sovsalen. Så uppdaterade vi våra sängar till ett likadant rum som natten innan.
Middagen = frystorkad mat. Är lamm gryta och den är godare än vad den ser ut. Efter maten gick vi tillbaka till huvud byggnaden. 
 Härlig solnedgång över huset. Idag blir det en tidig sänggång, vi ska upp i ottan. Det var väldigt skönt med en vilodag, men jag hade velat gå upp mot Sylarna. 
 
Jag måste bara skriva vad det stod på min lunchpåse från STF eller på alla påsar:
 
Recept på en fantastiks utflykt.
 
Varm, torr och mätt är ett enkelt framgångsrecept för en härlig vistelse i naturen. Klä dig i flera tunna lager och ta med torra ombyten. Då är du alltid skönt klädd, oavsett väder och vind. Passa gärna på att öppna upp kängorna när du tar paus så att strumporna får torka och fötterna vila.
 
En riktigt god matsäck är minst lika viktig för att hålla en hög energinivå på turen. Mat smakar sällan så gott som när du äter den utomhus och det mesta i matväg når nya höjder med en vacker utsikt. Fyll på med just dina favoritsmaker så är du en god bit på väg till ditt nästa äventyr.
 
PS. glöm inte bort att ta med dig skräpet hem från utflykten.
 
 
Naturen är vacker precis som den är!
 
 
 
Visa fler inlägg